25 56 19 36

boogbolig@mail.dk

Solfilm

Gennemsnittet for en normal rumtemperatur ligger på 20-22 grader. En højere temperatur vil genere de fleste. Overstiger temperaturen 25 grader vil det ofte nedsætte ens motivation og velbefindende.

 

Ved hjælp af vores solfilm kan man reducere op til 91% af varmestrålerne og op til 99% af UV-strålerne fra solen. Dette resulterer i en væsentlig sænkning af temperaturen i lokalet.

Se mere

Matteret / Sandblæst Folie

Brugen af matteret folie er stigende. En af grundende til dette er, at det er en mere prisvenlig løsning end sandblæst glas og giver dig mulighed for at vælge hvordan det matterede område skal se ud.

 

Folien bliver ofte benyttet til at holde nysgerrige blikke ude og som dekoration. Folie ses ofte anvendt på kontorer og lignende, hvor man fx. ønsker at afskærme mødelokaler.

Se mere

Sikkerhedsfilm

Sikkerhedsfilm bliver i stigende grad monteret, da mange bygningers svageste punkt er vinduer og glasfacader.

Sikkerhedsfilm er en effektiv måde at sikre forretning og hjem mod skader og indbrud.

Se mere

Farverige Folier

Vi har en bred vifte af farverige og transparente folier til glas.

Ønsker du et mere farverigt kontormiljø, fx. på glas i mødelokaler eller på butiksruder, kommer vi gerne med vores bud på en anderledes løsning.

Se mere

Bo & Bolig

Bo Pihl Klausen

Tlf: 25 56 19 36

Mail: boogbolig@mail.dk

  • Gardiner & MarkiserSolfilm & SolsejlGulveKontakt
Solfilm & Folier Ønsker du rådgivning om solmfilm eller vores folier, så kontakt vores ekspert Bo Klausen.-Helt gratis og uforpligtende.